Dag 1

We kwamen om 9 uur in het hotel aan als een echte vriendengroep door de sfeervolle busreis. Het was een kleine teleurstelling toen we erachter kwamen dat we moesten betalen voor het binnenzwembad en dat we pas om 12 uur in de hotelkamers mochten, maar dit hield ons niet tegen voor onze eerste kennismaking met het strand. Na een drankje en een klein potje beachvolleybal konden we eindelijk de kamers betreden. We hebben ons eerste middagmaal in het hotel gehad en maakten ons klaar voor onze eerste beachtraining. Na een training van 3 uur konden we een plons in het buitenzwembad gebruiken. Nadat we hebben gedouched en wat hebben rond gehangen op de kamers was het tijd voor het avondeten. Nu kruipen we ons bedje in om ons klaar te maken voor een nieuwe dag. Tot morgen!

Dag 2

Hoi, vandaag ben ik aan de beurt om een verslagje te maken van de dag. Het is dag 2 en er zijn nu al mensen verbrand waaronder ik. Iedereen begon met een stevig ontbijt. Het was om 10u  al bijna 20° maar volgens mij spreek ik voor de hele groep als ik zeg dat het voelde als 30° of meer. Na de training werd er weer gediscussieerd over wie de ballen moest dragen. Maar het is allemaal goed gekomen. Na een lekker middagmaal gingen we weer op pad naar het strand. De training was weer hetzelfde als ’s morgens. Na de training zijn er kinderen nog even gaan zwemmen buiten. Het avondeten was ook lekker (sommige dingen dan). Iedereen was bekaf van de trainingen en het zwemmen. We gingen bekaf slapen. Morgen is Pieterjan aan de beurt. Groetjes van Jona.

Dag 3

Onze dag begon zoals gewoonlijk om 8 uur bij het ontbijt. Die zelfde morgen vertrokken een paar ouders en niet-speelsters naar Barcelona. Na het stevige ontbijt begonnen we met de eerste training. Na een leuke training waarin de oudste spelers hebben gewerkt aan hen summerbody samen met Jan, konden we weer genieten van het middagmaal. Na het opfrissen en insmeren vertrokken we terug naar het strand voor een training. s’Avonds werden er afspraken gemaakt om samen De Mol te gaan kijken. Na het avondeten, de briefing en de shock dat Bruno afviel gingen we gaan slapen.
Slaapwel en tot morgen!

Dag 5

Hallo iedereen.
Vandaag is er wel veel gebeurd.
We startten onze dag zoals gewoonlijk met een heerlijk ontbijtje.
We maakten ons klaar voor PortAventura (pretpark).
Een klein stukje wandelen en we waren er.
We hebben veel gewacht in de rij, maar we hebben tijdens het aanschuiven ook veel plezier gemaakt, o.a. door allerlei Nederlandstalige ‘hits’ te zingen.
We hebben veel snelle achtbanen gedaan (sommige al meer als de andere).
We sloten onze dag af met o.a ijs ,snoep ,popcorn enz.
Na een lange dag kwamen we terug in het hotel.
We aten nog allemaal samen avond eten.
En daarna gingen we allemaal doodop slapen.
Tot morgen
Verslag door Febe Groven

Dag 6

Na een rustdag door Port Aventura, was het weer de tijd om terug te trainen. Onze dag begon om 8 uur, deze keer voor vele zonder spierpijn, aan het ontbijt. Toen was het tijd voor een training. Deze keer met 3 coaches: een van de gekwetste spelers. Zo gaven we Jan de kans om zich volledig te focussen op de technieken. Onze tweede training kon starten na een heerlijk middagmaal. Bij deze training zag je de vermoeidheid van de spelers de bovenhand nemen. Na het avondeten was het daarom belangrijk om voldoende slaap te krijgen voor de volgende paar dagen. Morgen een laatste volledige trainingsdag voordat we terug naar ons belgenlandje vertrekken. Slaapwel en warme groetjes van in Spanje xx Mirre xx

dag 7